O INVESTIȚIE ÎN VIITOR!

Oxytree este foarte util în îmbunătățirea calității aerului și în protejarea mediului.


Oxytree este o plantă care ameliorează clima și are caracteristici unice. Aceasta este o clasificare a plantelor care îmbunătățesc în mod eficient calitatea aerului și protejează mediul.

Din cauza defrișărilor, mii de hectare de păduri dispar în mod ilegal în toată Europa. Defrișările nu sunt responsabile doar pentru distrugerea florei și a faunei, ci duc și la deteriorarea rapidă a calității aerului. Oxytree – datorită creșterii sale rapide – este ideal pentru a rezolva problemele care apar din cauza lipsei copacilor.


Important de știut:

Oxytree (Paulownia Clon in Vitro 112) este o specie încrucișată și clonată în laborator, certificată în 2011 de către Oficiul pentru Soiuri de Plante (autoritate competentă din UE). Acesta are un pașaport european recunoscut la nivel internațional, certificat de calitate şi de licență comercială. Conform Departamentului de Silvicultură și Genetică al Universității spaniole Castilla La-Mancha, Oxytree este cea mai bună clonă Paulownia.

Crește extrem de rapid.

Crește extrem de rapid. Ajunge la înălțimea de 16 metri în al 6-lea an și are un diametru de 35 centimetri la nivelul trunchiului.

Se adaptează bine diferitelor condiții de climă și de sol!

Se adaptează bine diferitelor condiții de climă (-25C, +45C) și de sol (necesită precipitații de 800 milimetri/an)!

Necesită o cantitate mare de dioxid de carbon pentru o creștere rapidă

Necesită o cantitate mare de dioxid de carbon pentru o creștere rapidă, astfel în timpul creșterii produce o cantitate mare de oxigen!.

Se poate prelucra ușor, poate fi vopsit, lăcuit, lipit!

Se regenerează după tăiere, astfel în termen de 20 de ani, oferă de 4 ori mai mult lemn decât o specie nativă. Lemnul este de înaltă calitate


Pentru a vedea prețurile și/sau a lansa o comandă, dați click pe butonul de mai jos!