Criterii de cumpărare și de preluare


Comanda, preţurile şi livrarea

Răsadurile Oxytree şi alte produse sunt disponibile pentru a fi comandate pe parcursul întregului an, însă răsadurile Oxytree pot fi primite sau livrate doar în sezonul de plantare. Răsadurile Oxytree comandate şi plătite înainte sau după sezonul de plantare, pot fi livrate de la începutul următorului sezon de plantare. Celelalte produse pot fi luate pe parcursul întregului an, în funcţie de disponibilitatea lor în stoc.

În cazul comenzilor făcute prin intermediul paginii web, vă informăm imediat prin email despre chitanţa comenzii. Vi se trimite o proformă (factura preliminară) pentru comanda dumneavoastră prin email şi după ce primim plata, vă emitem factura finală. Vă informăm prin email în legătură cu data preconizată sosirii şi opţiunile de livrare sau despre factură.

Preţurile afişate pe pagina web se referă mereu la comanda curentă. Obţineţi mai multe informaţii despre reducerile noastre, care se acordă în funcţie de cantitate şi despre ofertele speciale de sezon, pe pagina de comenzi.

Detalii despre procesul de achiziţionare, termenii de plată şi de livrare pot fi găsiţi la secţiunea Termeni şi Condiţii.